Войната в Украйна не е конфликт между армиите на доброто

...
Войната в Украйна не е конфликт между армиите на доброто
Коментари Харесай

Орбан обвини ЕС, че удължава войната в Украйна

„ Войната в Украйна не е спор сред армиите на положителното и злото, а сред две славянски страни, които се бият една против друга. Това е тяхна война, не наша “, съобщи Орбан.
Унгарският министър-председател Виктор Орбан съобщи, че Европейският съюз частично има виновност за продължение на войната на Русия в Украйна, съобщи Асошиейтед прес. В годишно послание за положението на страната Орбан съобщи, че Европейски Съюз е разпалил пламъците на войната, налагайки наказания на Русия и снабдявайки Украйна с пари и оръжия, вместо да се стреми към договаряния за мир с Москва.

„ Когато Русия предприе своето нахлуване, Западът не изолира спора, а го издигна на общоевропейско равнище “, сподели той в Будапеща. 
„ Войната в Украйна не е спор сред армиите на положителното и злото, а сред две славянски страни, които се бият една против друга. Това е тяхна война, не наша “, съобщи Орбан.
В своята съвсем едночасова тирада под лозунга „ Мир и сигурност “ унгарският министър председател се концентрира основно върху спора в Украйна. Той неведнъж е призовавал за неотложно преустановяване на огъня, настоявайки, че неговото държавно управление е „ на страната на мира “, и осъждайки западните си съдружници поради даването на поддръжка за Киев. Унгария отхвърля да доставя военна помощ на Украйна или да позволява нейното прекачване през своите граници. 

Орбан съобщи, че въпреки страната му да оказва филантропична помощ на Украйна и да приема бежанци от войната, сходна поддръжка не значи отричане от връзките с Русия, тъй като съгласно него това би противоречало на унгарските национални ползи.
 „ Ние поддържаме нашите стопански връзки с Русия и в действителност предлагаме целият западен свят да направи същото, тъй като без връзки няма да има преустановяване на огъня, нито мирни договаряния “, сподели той.
Орбан съобщи, че Европа е „ непряко във война с Русия “, откакто някои европейски страни дават обещание да изпратят танкове в помощ на Украйна в борбата й против съветската инвазия, показва Ройтерс.
Той още веднъж съобщи, че за Унгария е „ жизненоважно “ да е част от НАТО, само че сподели, че държавното управление му няма да изпрати оръжия на Украйна, нито да прекъсне икономическите си връзки с Русия.
„ Европа се носи към войната тъкмо в тези мигове, тя прави рискова акробатика “, съобщи Орбан. „ Всъщност тя в реалност към този момент е в непряка война с Русия “, сподели той. „ Нещата започнаха с каски... в този момент сме стигнали до изпращане на танкове и на дневен ред са изтребители, а скоро ще чуем за така наречен мироопазващи войски “, съобщи министър председателят.
Орбан още веднъж прикани за неотложно преустановяване на бойните дейности в Украйна и започване на мирни договаряния, отбелязва ДПА.
„ Човешките животи могат да бъдат избавени единствено с преустановяване на огъня “, сподели той.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
19 Фев 2023119 Фев 20238819 Фев 20234219 Фев 202360919 Фев 202380218 Фев 20231125КоментариГражданин19 Фев 2023 8:42ч.
Достоен за удивление ДЪРЖАВНИК!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати GEORGI19 Фев 2023 8:46ч.
ЕДИНСТВЕНИЯ НЕ ПРОБИТ ПОЛИТИК ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ АТЛАНТИКОДЖЕНДЪРСКИПЕДРЕАСТИ,
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Уви19 Фев 2023 9:01ч.
Единствен!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Държавник...19 Фев 2023 9:12ч.
...с достолепие, чест, родолюбец, не увлечен в чувала на Злото!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати да, но19 Фев 2023 9:18ч.
Орбан си има унгарци, а тук държавните управници си има бай ганювци. “не народ, а…. туй ще кажа и ще свърша. ” От този “….. “ произлизат и съответните ръководещи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати длагнест19 Фев 2023 9:32ч.
Нашите назначенци във властта, сходно на водещите си кукловоди, ще се създадат отново че такава тирада не е имало и такава позиция не съществува. И ще продължат да ни заглавичкат с претенциозни, но празни приказки за " цивилизация на човешките права ", " необятен публичен спор върху политики и практики в западните общества " и " независимост на словото ". несъмнено, пропастта сред думите им и действителните каузи става все по-дълбока, но и броят на дебилизираните тълпи се усилва над нужния предел... по тази причина прочее и ония, които отхвърлят Орбан или не се интересуват от него в западния свят, си остава релативно висок. Като доверието във имунизациите и ваксинаторите, прочее.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Европейският съюз самичък по себе си е закононарушение против човечеството19 Фев 2023 9:57ч.
Самото му основаване е закононарушение против човечеството. Всеки ден от неговото битие е закононарушение против човечеството. За НАТО да не говарим. Двете организации са от един дол дренки. Досущ като туморът Съединени американски щати, който ги породи след войната.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Наближава обръщението на Путин към парламента19 Фев 2023 10:17ч.
Това изяснява вълната от антируски изявления в " свободните " медии.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Даам19 Фев 2023 10:26ч.
ГЛАСОВЕ, няма потребност да стоите на два стола! Да бяхте превели значителните моменти на това изявление! Орбан да вземем за пример сподели: Ние не одобряваме въвеждането на наказания на съветския петрол, газ и атомна сила, тъй като това би разрушило Унгария!!! Друг мощен миг в неговото изявление: Ние не се изолираме от здравомислещата част на света! Унгарското схващане единствено в Европа е изключение, в другата част на света то е общоприето!!!... Унгарският корен няма нищо общо с европейския, по тази причина е толкоз разумен и рационален! Ако българите помнеха своите корени, щяха да застанат до Орбан и унгарците!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати президентът19 Фев 2023 11:02ч.
Даже русофобската Българска телеграфна агенция отбелязва двата основни момента от държавническото държание на Орбан: " Унгария отхвърля да доставя военна помощ на Украйна или да позволява нейното прекачване през своите граници. " Очакваме нашият президент, откакто твърди, че не е на страната на военолюбците, посредством неговото държавно управление да не позволява прехвърлянето през територията на България на тежко въоръжение за Украйна. Освен това, в договорите на предприятията от военнопромишления комплекс да се включва наложителна уговорка за възбрана за реекспорт на въоръжение към Украйна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани18 Фев 20231060907 Фев 2023134718 Фев 202365818 Фев 2023509
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР