Войната на думи между Канело Алварес и Генади Головкин вече

...
Войната на думи между Канело Алварес и Генади Головкин вече
Коментари Харесай

Алварес смята да нокаутира „задника“ Головкин

Войната на думи сред Канело Алварес и Генади Головкин към този момент влиза в разгара си преди конфликта сред двамата през септември. Двамата ще се боксират един против различен за трети път. Мексиканската звезда се връща още веднъж на кръга в Лас Вегас, където през март бе надвит от Дмитрий Бивол.

„ Головкин е гъз, който приказва прекалено много. Не е откровен. Претендира, че е добър човек, само че не е подобен. Смятам да приключа мача преди края на 12-и рунд. Той приказва прекалено много нелепости по мой адрес “, съобщи Канело Алварес пред TMZ.

Във Вегас залогът е четирите колана на мексиканеца в категория супер междинна. Головкин е към този момент на 40 години и мнозина считат, че загуба може да постави завършек на дългата му кариера.

„ Разбира се, че този мач може да ми помогне от финансова позиция да се отдръпва. Аз обаче даже не мисля за Алварес. Той не е красиво момиче. Имам брачна половинка. Обичам жена си, тъй че не мисля за него “, разгласи Головкин.

Двамата се срещнаха за последно през 2018 година, когато Алварес завоюва абсурден мач по точки. Първата им среща бе през 2017 година, която приключи с необикновено тъждество.

След срещата с GGG, мексиканецът желае да вземе реванш и от Дмитрий Бивол, единственият различен боксьор с изключение на Флойд Мейуедър, от който е губил.

„ Сега съм фокусиран 100% върху мача с Головкин. Но по-късно на 100% ще мисля за реванш против Бивол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР