Войната между таксиджиите във Враца е в разгара си. Собственикът

...
Войната между таксиджиите във Враца е в разгара си. Собственикът
Коментари Харесай

Войната на таксиджиите: Мирослав Вълков от фирма Престиж отвърна на удара

Войната сред таксиджиите във Враца е в разгара си. Собственикът на компания " Престиж " Мирослав Вълков отвърна на удара и излезе със своята позиция във връзка измяната на жившите му чиновници Пламена Георгиева и Георги Кръстев. 
Ето какво написа той:

ПРАВО НА ОТГОВОР НА ПУБЛИКУВАНА СТАТИЯ СЪС ЗАГЛАВИЕ: 


ЛЕОН съдебна експертиза ЧУДЯТ КАК ДА ИЗВОЗЯТ ОТКРАДНАТИТЕ КЛИЕНТИ ОТ ПРЕСТИЖ С 1 КОЛА

От началото на годината се разгърмя, че Пламена и Годжи, които са яли самун от някогашния си началник, са му забили нож в гърба.  
Новите началници на Леон-а-а-а, изключително Пламена Мазната (така ѝ споделяме „ на галено “) са решили да си отмъщават като си открият таксиметрова компания и по най-долния метод, до момента в който е била диспечер в Престиж, твърди, че е събрала над 200 телефонни номера на клиенти.
Искам да опиша от къде потегли злобата от госпожа Пламена към мен. Нямам прецизен спомен, само че беше лятото на 2023 година, когато Пламена реши, че не ѝ стигат парите от заплатата като диспечер и ще записва шофьорски курсове, с цел да стане „ бакшиш “. Представям следния диалог по спомен: 
Мирослав: Пламенче, ти си единствено с 5-ти клас, няма по какъв начин да станеш водач!
Пламена: Ха-ха-ха, шефе, аз към този момент съм се дипломирала със приблизително обучение! 
М: Кога съумя да завършиш, като съвсем всеки ден си на работа?
П: Ами аз си я купих (бел. р. дипломата), бе, шефе!
М: Уау, не трябваше ли първо да завършиш главно, а по-късно приблизително обучение!?
П: Аз в случай че пожелая и висше обучение мога да изкарам! (смее се...)
След 3-4 месеца приключи курс за лидер на МПС. Отива в КАТ, с цел да си подаде документи за издаване на СУМПС. Пожелала да си заплати експресна поръчка, само че служителката на гишето ѝ споделя, че първата брошура не може да бъде експресна, а единствено елементарна поръчка. Докато отива да заплати таксата и се връща на гишето, там се сблъсква с началника на КАТ, който разгневен я погва каква е тази подправена тапия. Тя не може да се оправдае и звъни на Годжи, който я чака извън. Обаче Годжи има недостатък като се тормози, хъката-мъката, дърпа си дамата за ръката и бързо към у дома... Там тя небрежно стяга багаж и по път за Италия ми звъни и ми сподели: „ Шефе, хванаха ме с подправената тапия в КАТ и споделиха, че ще ме затворят. Изчезвам в Италия! “
20 дни, всеки ден поред, Пламена се свързва с мен по Вайбър от Италия и беше доста обезпокоена. Успокоявах я, че това ѝ е първо нарушаване и откакто до момента не е осъждана, ще ѝ дадат условна присъда. Тя обаче беше безапелационна, че няма да се прибере. Нейните думи бяха: „ Освобождавай ме от работа, няма да се прибера в България! “ Аз изпълних желанието ѝ да я освободя, защото тя не беше се явявала на работа 20 дни, като съм постъпил човешки и не съм я уволнил, а прекратих контракта по взаимно единодушие.
2-3 дни по-късно ми декларира, че се прибира от Италия, след което аз я назначих още веднъж, само че тя отпътува при започване на декември 2023 година да учи главно обучение в Добрич. Още на идващия ден, беше разгласила фотоси от ваучър във Варна. Последващото освобождение беше, тъй като тя желаеше всеки месец да отсъства по десетина дни, с цел да върви на учебно заведение в Добрич. Казах ѝ, че няма по какъв начин да работи половин месец и я освободих по взаимно единодушие. 
От към един месец Пламена и Годжи не работят и огладняха доста. В разочарованието си от безпаричие, вземат решение да отидат в Хепи Такси на работа, само че да не забравяме, че предходната година Пламена разгласи война на Хепи Такси, като докара Жоро Игнатов. Сега сред два стола, може би ще се окаже на земята. И въпреки всичко, Пламена е задоволително хитра и има „ План Б “ – да замине в Италия „ на тез червени домати “, само че за там ще ѝ би трябвало по-голям стол, тъй като в моята компания съумя да счупи стол от 650 лева Накрая, стартира да събира по 1 лева от таксиджиите, с цел да закупи стол за 80 лева, който счупи тъкмо за 1 ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР