Тайгър Уудс и Рори Макилрой отдавна имат едно от най-силните

...
Тайгър Уудс и Рори Макилрой отдавна имат едно от най-силните
Коментари Харесай

Тайгър Уудс и Рори Макилрой се „скараха“, тъй като най-доброто дуо на PGA Tour се влоши заради LIV Golf

Тайгър Уудс и Рори Макилрой от дълго време имат едно от най-силните другарства в професионалния голф, само че гражданската война провокира от LIV Голфът не познава граници с двойката, която " изпада ".

Уудс и Макилрой освен са близки другари от доста години, само че са и бизнес сътрудници, само че наподобява имат разнообразни визии за бъдещето на играта. Макилрой разкри в сряда, че се е провалил в опита си да се върне в Съвета за политика на PGA Tour.

Северноирландецът беше шеф на играчите и имаше място в борда, до момента в който не подаде оставка през ноември на фона на разочарования от посоката на турнето и въздействието, което ролята имаше върху играта и персоналния му живот. Но той одобри молбата на Уеб Симпсън предишния месец, който искаше да се отдръпна от ролята си при изискване, че Макилрой го замести.

На върха на дневния ред на политическия съвет са настоящите договаряния сред турнето и Фонда за обществени вложения на Саудитска Арабия (PIF), който финансира LIV Golf, по отношение на договорка за обединение. М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР