Войната между Израел и Хамас: „Винаги е добра новина да

...
Войната между Израел и Хамас: „Винаги е добра новина да
Коментари Харесай

“ДОБРА НОВИНА“: Израел приветства разполагането на американски ядрени подводници в региона

Войната сред Израел и Хамас: „ Винаги е добра вест да забележим, че американците реалокират повече активи “, сподели военният представител подполковник Ричард Хехт.

Израелската войска приветства в понеделник разполагането на американска подводница с нуклеарни ракети в района, което беше оповестено в неделя в това, което беше необятно възприето като опит на Вашингтон да предотврати разпространяването на войната в Газа на други фронтове.

„ Винаги е добра вест да забележим, че американците реалокират повече активи “, сподели военният представител подполковник Ричард Хехт пред кореспонденти. „ Виждаме това като нещо като възпиращ, стабилизиращ фактор в района.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен сподели в понеделник, че Вашингтон работи " доста нападателно ", с цел да усили трагично размера на помощта, достигаща до хванати в капан цивилни в Газа.

Първият американски посланик организира 2,5 часа диалози на четири очи с турския външен министър Хакан Фидан, фокусирани върху успокояването на гнева както към Израел, по този начин и към Запада на един от най-стратегическите, само че сложни съдружници на Вашингтон.

Членът на НАТО Турция е все по-отявлен критик на метода, по който Израел организира едномесечната си атака против екстремистите на Хамас, които проведоха офанзива против Израел на 7 октомври – най-смъртоносната в историята на страната.

Снимки: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР