Войната между институциите не е полезна. В това бе категоричен

...
Войната между институциите не е полезна. В това бе категоричен
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Войната между институциите не е полезна, ние страна не вземаме!

Войната сред институциите не е потребна. В това бе безапелационен депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев в ефира на Нова телевизия. Не война, напрежение сред президента и водача на парламентарната група на ГЕРБ не е потребно, добави той. И сподели, че Движение за права и свободи страна не взема.

Не президента, а съдружният сътрудник на ГЕРБ прави поръчка за курса на страната, съобщи Цонев във връзка на визитата на водача на " Атака " Волен Сидеров в Крим.

Тази шизофрения в политиката няма по какъв начин да продължи. ГЕРБ държи отговор на сътрудниците ни от НАТО накъде водят България с този съдружен сътрудник, твърди депутатът от Движение за права и свободи.

На ГЕРБ е отговорността за ръководство на страната с този съдружен сътрудник. Те имаха и други благоприятни условия, да вземем за пример, да ръководят с държавно управление на малцинството, уточни той. Според него националната ни сигурност не зависи от това какъв брой самолети ще купим, а дали ще бъдем предан и предвидим сътрудник на НАТО.

" Ние първи декларирахме, че би трябвало да влезем в НАТО. Да познавате партия, която е по-предвидим и пореден последовател на НАТО ", добави риторично Цонев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР