Войната между Гешев, Сарафов, прокуратура, партии, следствие, прокурори, други прокурори

...
Войната между Гешев, Сарафов, прокуратура, партии, следствие, прокурори, други прокурори
Коментари Харесай

„Киро и Асен“, ДБилите и „умнокрасивите“ пак са виновни; полетът на мисълта е неуловим тук

Войната сред Гешев, Сарафов, прокуратура, партии, разследване, прокурори, други прокурори и така нататък към този момент не разясня, тъй като ме напушва смях и не мога да се държа съществено около тая тематика. 

Само си припомням, че когато от Демократична България говореха за промяна в прокуратурата, сегашните реформатори им се смееха. Всички знаем какво значи „ катарзис “, склонни сме и да имаме вяра, че се появява внезапно и необяснимо. 

Но да хвърлим едно око на това какво се случва не ВЪВ, а ОКОЛО тая тематика и по какъв начин хората реагират, тъй като това дава отговор на доста въпроси. Особено държанието на елементарния гражданин/кибик/диванен специалист, който обаче е също по този начин и гласоподавател. 

Не е загадка, че почитателите на ГЕРБ са/бяха почитатели и на Гешев, както и противоположното. Немалко си останаха подкрепящи и двата лагера в този момент, само че и значително взеха решение да изберат страна. Трети обаче са в ступор и търсят отдушник. Особено комичен е методът, по който си го намират – какъв брой автоматизирано търсят и намират „ виновността “ у „ Киро и Асен “ и, както те обичат да назовават Демократична България, ДБили. И, несъмнено – у „ умнокрасивите “ – това им е автоматизирана реакция, като им протече мивката, отново „ умнокрасивите “ са им отговорни. 

Чета мнения и се дивя. Например един почитател разяснява, че напряко не може да повярва какво вижда (с малко по-калпав правопис, само че това не е важно); подобен цирк, вика, не можел да си показа кой би могъл да измисли (страна не заема), след това прибавя, че единствено Киро би могъл да измисли такава дивотия след втората пица с кристали, както и ДБилите. 

Това е малко като да видиш със личните си очи жена ти на шаблон с комшията, да помислиш, помислиш, пà да заключиш, че такава дивотия може единствено сътрудника ти Киро да измисли. 

Нищо, де, значимото е отдушник да си намираш. 

Гледам от партия Надграждане са удовлетворени, радват се, Копейкин вика, че „ колонията “ се разпада под ТЕХНИЯ напън – приписва си заслуги, сиреч. Някак си, той е виновен за протичащото се. Как?—не споделя. Преди това написа, че страна нямало още от 1989-1990 година, когато се била разпаднала – т.е.: плаче за соца, то в този момент е съвременно, няма изненади и тук. Важното е, че се радва на рецесията.

Ако теглиш чертата, разбираш, че Копейкин и Надграждане се радват на рецесията в България и милеят за соца (соца – когато България замалко да стане 16-а република и да загуби и дребното ѝ останала независимост). Иначе са патриоти. Хората си ги обичат. 

Феновете на ГЕРБ винят ПП-ДБ, че поради тях Гешев се е обърнал против ГЕРБ, почитателите на Гешев също винят ПП-ДБ, отново по същата причина – били жертвали Гешев, с цел да станел кабинет…

????

Продължават да го настояват, даже откакто от ПП-ДБ обявиха, че кабинет с първия мандат – йок. Както споделих: нищо, де, значимото е отдушник да си намираш. Хубаво е все някой да ти е отговорен.

Помага да спиш по-леко. 

Самите ПП-ДБ наподобяват малко сюрпризирани от протичащото се, все едно са се пробвали да включват на скорост, но на полусъединител. 

Българска социалистическа партия отново гонят джендъра и им е най-важно да не пращаме оръжие на Украйна, какво се случва в България май е на назад във времето. Занимават се с най-важните тематики, дето се вика: джендъра и външната политика, свободното рухване на страната им е тематика с изчакване. 

Нямаме еврокомисар към този момент, нямаме постоянен кабинет, нямаме бюджет, зам.-главният прокурор дава основния прокурор на… прокурор, а като теглиш чертата,

се оказва, че партии и партийци се радват на протичащото се, тъй като имат нови дивиденти, втори гледат на другата страна, а трети се вършат на неразбрали; хората пък се надпреварват да упрекват ПП-ДБ за това. ПП-ДБ пък отново се пробват да се държат като джентълмени с фракове посред кочината и отново се чудят за какво не им се получава. 

А, да, излезе статистика, че вложителите се отдръпват от България… румънците били имали 5 (словом: пет) ПЪТИ повече вложения от нас, тъй като сме напуснали евроатлантическата посока и не даваме сигнали да сме естествени сътрудници нито в Европейски Съюз, нито в НАТО, борим се против Еврото и от ден на ден хора желаят да ръководят чрез референдуми, в които ще питат Бай Гели чобанина какво мисли за макроикономическата рамка, външната политика и бюджета. 

Някои споделят, че всеки народ си бил заслужавал съдбата… аз пà споделям, че това са нелепости и на тия им заплащат от ПП-ДБ да приказват нелепости и единствено да мътят главите на хората. Соросоиди недни, джендъро-илюминатски рептили кемтрейлсови! 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР