Войната, която руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Войната, която руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

Шефът на ЦРУ: Войната на Владимир Путин срещу Украйна е най-големият му провал

" Войната, която съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През стартира против Украйна на 24 февруари 2022 година, е най-големият му неуспех ", това написа шефът на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати (ЦРУ) Уилям Бърнс в просторен материал в списание " Форейн полиси ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12535
" Първоначалната цел на Кремъл да превземе Киев и да подчини Украйна се трансформира в недостижима фантазия. Руските въоръжени сили понесоха огромни загуби в жива мощ и техника. Към днешна дата минимум 315 000 бойци и офицери на Москва са убити или ранени, а към две трети от създадените преди нашествието на Русия танкове са унищожени или развалени. Прехвалената стратегия на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През за рационализация на армията, военновъздушните сили и флота на страната му претърпя провал в Украйна ", добави Бърнс.

Шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ акцентира, че всичко това е станало с помощта на храбростта и самоотвержеността на бойците от Въоръжените сили на Украйна и на помощта, доставена от НАТО.

" Междувременно, съветската стопанска система затъва. Страната е обречена да се трансформира във васал на Китай ", написа още Бърнс.

" Неподкрепените с нищо упоритости на Путин дадоха противоположен на стремежи от него резултат. НАТО стана по-обединена и стартира да се уголемява ", добави шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ.

" Ако Съединени американски щати прекратят помощта за Украйна, това ще бъде най-големият ни автогол в историята на нашата страна ", уточни още Бърнс. Той в това време акцентира: Не би трябвало да забравяме, че задачата на Путин е да подчини Украйна и е малко евентуално той да се откаже елементарно от нея.

Според шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Путин едва ли още отслаби хватката си в Русия. " Войната против Украйна обаче подкопава властта му ", съобщи Уилям Бърнс, който бе дипломат в Москва от 2005 до 2008 година

 

 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР