Война, подобна на тази между фамилиите Монтеки и Капулети в

...
Война, подобна на тази между фамилиите Монтеки и Капулети в
Коментари Харесай

Ромео и Жулиета по врачански! Сватове воюват в Габаре, валят обвинения за побои и погром /снимки/

Война, сходна на тази сред семействата Монтеки и Капулети в „ Ромео и Жулиета “, се вихри във врачанското село Габаре, научи организация BulNews. Сватове се изпокарали дни след сватбата на децата си, като семействата си сипят взаимно обвинявания в побои и разгром.
За драмата оповестиха близки до едната страна в спора, които изпратиха и фотоси като доказателства. Те описват, че цяло семейство е било пребито, а къщата и колата им – потрошени. Повод за офанзивите бил фамилен разкол в връзките на неотдавна венчаните Николай на 18 години и 16-годишната Цветелина, която е бременна в шестия месец. Младежите преди няколко дни се взели на огромна и обилна женитба. Само два дни по-късно обаче булката се върнала вкъщи си.
От тук нататък версиите на фамилиите радикално се разграничават. Според близки на Цвети, тя била пребита и изгонена от мъжа си, с който се оженила единствено тъй като я изнасилил и забременил. Вчера Николай и околните му отишли в родната ѝ къща, изпочупили каквото видели, пребили татко й и поломили колата му. Днес пък на пазара в Бяла Слатина негови родственици пребили бабата на девойката.
Агенция BulNews се свърза и с близки на набеденото семейство. Те отхвърлиха всички изказвания и на собствен ред упрекнаха сватовете им в офанзиви. По думите им, Николай и Цвети били дружно цели 4 години, преди тя да забременее. След като станало ясно, че двамата ще имат дете, фамилията на младежа прибрало бъдещата снаха и съгласно околните им я гледали „ като писано яйце “.
Проблемът настъпил по време на сватбеното празненство в неделя. Роднините на булката се почувствали подценени от новите си сватове. На идващия ден, когато младоженката отишла на посетители в бащината си къща, роднините ѝ я принудили да се прибере вкъщи.
Според доближените до Николай, тъстът самичък инсценирал погрома на къщата и колата, като на собствен ред го упрекнаха, че е пребил майката на шурей си.
Със заплетения случай към този момент се е заела полицията в Бяла Слатина. Текат разпити на очевидци, които ще покажат кой крив и кой прав в комплицираната фамилна сага.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР