Вотът на недоверие по време на предизборна кампания за местните

...
Вотът на недоверие по време на предизборна кампания за местните
Коментари Харесай

Камен Алипиев: Вотът на недоверие сега е с предизборни цели

„ Вотът на съмнение по време на предизборна акция за локалните избори е с предизборни цели. Правителството се пробва с въглищните централи да направи взор в бъдещето, а ние не желаеме да се променяме. Не знам дали в миналото е имало толкоз непоносимо ужасяваща обстановка в света – слаби водачи, войната в Украйна, а протичащото се в Израел е „ черешката на тортата ”.

Това съобщи журналистът Камен Алипиев в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS в коментар на разискването на претекстовете за вота на съмнение по време на изключителното съвещание в Народното събрание през днешния ден.

Политиците не продуцират манталитета на нацията, добави той.

Светлозар Желев от Национален център за книгата към  НДК напомни един проблем, който към този момент е пропуснат от България – възбраната от Европейски Съюз на дотиране на тютюнопроизводството.

„ България продължи да дотира това произвеждане, в този момент го прави в енергетиката. Тогава ставаше въпрос за промяна на културите, които могат да бъдат отглеждани, развивани, само че българското държавно управление тогава реши да не го прави. Тези хора ще бъдат изправени пред казуса, че няма да има къде да продават тютюна си. Същото е и в региона на българската въглищна енергетика. Оттук нататък е зариване на главата в пясъка, решението би трябвало да бъде взето ”, сподели Желев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР