ВОЛЯ изпрати открито писмо до съответните институции във връзка с

...
ВОЛЯ изпрати открито писмо до съответните институции във връзка с
Коментари Харесай

ВОЛЯ алармира: Блокадите вече се превърнаха във война срещу обикновените граждани!

" ВОЛЯ " изпрати намерено писмо до съответните институции по отношение на блокадите на кръстовища в София. Според партията на Веселин Марешки прекъсването на достъпа на жители до техните домове е " подигравка с техните права ".
Ето какво гласи целият текст на писмото:
" Пълна безредица – това е, което виждаме всеки ден по кръстовищата и което е неприемливо в една демократична страна!
На 31 юли първи призовахме органите на реда да защитят правата на милионите жители, които желаят да се придвижват обикновено в огромните градове. Всеки ден те недоволстват от гаврата с техните права.
 Веселин Марешки: Един мандат е задоволителен, с цел да покажеш дали можеш да управляваш Веселин Марешки: Един мандат е задоволителен, с цел да покажеш дали можеш да управляваш
Ако се стигне до привикване на Велико национално заседание и приемане на нова Конституция, то една от измененията би трябвало да бъде ограничение н...
Всички изследвания сочат, че по-големият % българи са срещу хаоса, който виждаме! Но множеството медии вървят с камери след тези, които блокират, без да дават думата на останалите да изразят и те своето мнение. Нито един от политиците не се осмелява да се опълчи на тази безредица, която унищожава живота и бизнеса на милиони жители.
Настояваме институциите да изпълнят законовите си отговорности и да обезпечат естественото напредване!
Протестите към този момент се трансфораха във война против елементарните жители. А това значи, че задачата им е напълно друга. Скоро недоволството на хората поради блокадите ще ескалира и последствията може да са извънредно рискови за гражданския мир в страната! "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР