Volvo Cars обяви, че след прекъсване в резултат на COVID-19 пандемията,

...
Volvo Cars обяви, че след прекъсване в
резултат на COVID-19 пандемията,
Коментари Харесай

Volvo рестартира производството си в Швеция утре

Volvo Cars разгласи, че след спиране в резултат на COVID-19 пандемията, от 20 април компанията рестартира производството си в завода Торсланда в Швеция.

От марката споделят също по този начин, че след проведени срещи и консултанции с профсъюзите, компанията посреща отново своите служащи в офисите си в страната, като сходно на заетите в производственото оборудване, и те могат да разчитат на безвредна работна среда.

"Имаме отговорност към нашите служители и снабдители да рестартираме дейностите си в този момент, когато обстановката ни го разрешава ", разяснява Хакан Самуелсон, изпълнителен шеф на Volvo Cars. "Най-доброто, което можем да направим за обществото е да намерим начини за рестартирането на компанията по един безвреден метод, предпазвайки здравето и работните места на хората ".

На фона на решението за рестартирането на производството, от Volvo Cars анонсират, че всички уреди и работни места са преминали през специфична стратегия за почистване и стерилизация, а по време на работния развой ще се организират здравни проверки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР