Володимир Зеленски предупреди за нови атаки срещу енергийната инфраструктура с

...
Володимир Зеленски предупреди за нови атаки срещу енергийната инфраструктура с
Коментари Харесай

Зеленски предупреди за нови атаки срещу енергийната инфраструктура на Украйна

Володимир Зеленски предизвести за нови офанзиви против енергийната инфраструктура с настъпването на зимата идващия месец. Украинският президент позволи, че съветските набези с дронове и ракети ще се усилят.

Според дневния разбор на Института за проучване на войната, основан във Вашингтон, армията на Киев ускорява офанзивите и бележи дребен прогрес в региона на Херсон.

От разузнаването на Украйна оповестиха, че при детонация са умъртвили трима съветски офицери в следения от Москва град Мелитопол. Извършена е детонация, която съгласно украинските управляващи е възмездие от локалната опозиция против Русия.

А съдружниците на Украйна не престават да образоват армията на страната за боевете на фронта. Във военните си бази Франция възнамерява да образова общо 7000 души до края на годината, като част от задачата на Европейски съюз за военна поддръжка за Киев.

Има някогашни военни, има хора, които са се отказали от военната работа и след това са се записали или са мобилизирани още веднъж. Средната възраст на хората е сред 35 и 40 години.

Съединените щати на собствен ред са обучили близо 18 хиляди украински военни, най-вече в Германия. Междувременно Берлин възнамерява да удвои помощта за Украйна до 8 милиарда евро следващата година. Ако мярката бъде утвърдена от Народното събрание, немските вложения в защита на ще преминат прага от 2%, каквато е задачата, сложена от НАТО към всички страни членки.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР