Volkswagen потвърди още веднъж, че неговата марка R performance е

...
Volkswagen потвърди още веднъж, че неговата марка R performance е
Коментари Харесай

VW подготвя „няколко“ електрически автомобила с R изпълнение

Volkswagen удостовери още един път, че неговата марка R performance е подготвена да стане напълно електрическа до 2030 година, като " няколко електрически модела R са в стадий на обмисляне ".

Какви може да бъдат те? Е, от дълго време смятахме, че ID.3 R с два мотора и задвижване на четирите колела е в развой на подготовка, тъй че това може да бъде първото.

Все още не е ясно дали в близко бъдеще ще забележим още хибриди с емблема R, сходни на plug-in Touareg.

" В момента оценяваме разнообразни концепции и благоприятни условия, само че ще предложим единствено R модели, които дават отговор на нашите условия ", се споделя в прессъобщение на Volkswagen. " Едно нещо е несъмнено: бъдещето на R е електрическо. "

VW също по този начин удостовери, че ще продължи да " създава всичките си R модели на спортната писта " и че 85 % от актуалните клиенти на R са дали отговор на изследване, че се интересуват от електрическа подвижност.

Когато се трансформира в под-марка единствено за EV, моделите R също ще получат извънредни варианти за зареждане и " интензивен развой на поръчка ", който VW твърди, че е сходен на " бързата лента на летището ", с цел да извърши премиум частта на R.

 width=

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР