Volkswagen обяви, че изцяло електрическото пазарно предложение на марката ID.4

...
Volkswagen обяви, че изцяло електрическото пазарно предложение на марката ID.4
Коментари Харесай

Volkswagen ID.4 с нова версия с четири задвижващи колела

Volkswagen разгласи, че напълно електрическото пазарно предложение на марката ID.4 получава нова трансформация с два електромотора и задвижване на четирите колела, която ще се предлага дружно с топ предлагането ID.4 GTX.

Новата трансформация на ID.4 се назовава ID.4 Pro 4MOTION и е създадена въз основата на равнището на съоръжение ID.4 Pro Performance. Тук мощността на задвижващата система е 265 конски сили, като самият автомобил дава обещание и спомагателна непоклатимост и динамичност при придвижване по мокри или заснежени пътища и или в офроуд режим.

" С ID.4 Pro 4MOTION ние отговаряме на потребителските стремежи и условия за спомагателен модел със система за задвижване на четирите колела ", споделят от Volkswagen. " Той е позициониран тъкмо сред ефикасните и комфортни ID.4 модели със задно задвижване и спортният ID.4 GTX 4MOTION флагмански модел ".

ID.4 Pro 4MOTION, поръчки за закупуването на който към този момент се одобряват в Германия на цена от 49 020 евро, дава обещание опция за ускоряване от 0 од 100 км/ч за 6.9 секунди.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР