Волгин не е журналист, а пропагандист, който пропагандира в определена

...
Волгин не е журналист, а пропагандист, който пропагандира в определена
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: Волгин не трябва да бъде съден, а презрян от обществото

„ Волгин не е публицист, а пропагандист, който пропагандира в избрана посока и явно хората, които са избивали други българи, някои без съд и присъда, други с измислена присъда от „ Народния съд “, са му симпатични и ги поддържа. “

Това сподели в студиото на Euronews PrimeTime банкерът Левон Хампарцумян по отношение на заведения иск против журналиста от БНР Петър Волгин поради обявата му във фейбсук от първи февруари (Денят за респект към жертвите на комунистическия режим).

„ Достатъчно е да погледаш единствено десетина минути някой нагъл и неумен паралия като Хампарцумян, с цел да схванеш за какво е трябвало да има Народен съд “, написа тогава радиоводещият от профила си в обществената мрежа.

„ Г-н Волгин желае да се показа в ролята на преследвана жертва. Той би би трябвало да бъде ненавиждан от естествените хора “ , счита Хампарцумян.

Според него завеждането на каузи против бранителите на така наречен „ Народен съд “ е добра концепция.
Много евентуално, в случай че имахме служби като хората, щяха да намерят по какъв начин се финансира „ Възраждане “ и да пресекат тези канали. Като им се секнат паричните потоци, ентусиазмът им ще понамалее.
„ Притеснява ме толерантността на хората, които би трябвало да се грижат за съблюдаване на закона, по отношение на такива прояви. Има една граница, която не трябва да се прескача “, уточни банкерът.

По неговите думи преди Петър Волгин е „ деснеел “, само че с течение на времето „ очевидно е опознал Държавна сигурност и му е станала симпатична “.

Според Хампарцумян би трябвало да се противодейства на пропагандата посредством образованието, като бъде записано в учебниците, че комунистите са избили десетки хиляди души, предпазени от руските танкове.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР