Волейболният тим на Хебър е завършил окомплектоването на състава си

...
Волейболният тим на Хебър е завършил окомплектоването на състава си
Коментари Харесай

Хебър приключи селекцията за новия сезон

Волейболният отбор на Хебър е приключил окомплектоването на състава си за новото състезание в мъжката Суперлига. Клубът от Пазарджик ще разчита на общо 14 състезатели в похода си за отбрана на купата, продобиване на Купата и Суперкупата и положително показване в шампионата на Шампионската лига.

Новите волейболисти за петима - Дейвид Кръстев, Виктор Йосифов, Теодор Салпаров и чужденците Якопо Масари(Италия) и Гьорги Гьоргиев(Македония). От миналогодишния състав в Пазарджик да играят остават Брадли Гантър, Пламен Шекерджиев, Тодор Алексиев, Николай Къртев, Теодор Тодоров, Стойко Ненчев, Мартин Симеонов, Иван Станев, Петър Каракашев. Лятната си подготовка хебърци ще стартират след към месец.

По време на паузата след края на предишния шампионат клубът се раздели с Любомир Агонцев, Спас Байрев, Александар Ляфтов и Иван Латунов.

От Пирин(Разлог) оповестиха, че Агонцев и Байрев са към този момент техни играчи. Ляфтов ще продължи кариерата си в чужбина, а Латунов е алтернатива за ЦСКА. Все още дефинитивно не е решено бъдещето на либерото Добромир Иванов, чийто контракт с Хебър също изтече през април месец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР