Волейболният отбор на Пирин (Разлог) отново е лидер в Суперлигата

...
Волейболният отбор на Пирин (Разлог) отново е лидер в Суперлигата
Коментари Харесай

Северин Димитров: Не очаквах да победим толкова категорично

Волейболният тим на Пирин (Разлог) още веднъж е водач в Суперлигата на България, откакто записа 8-а победа, надигравайки Тетевен Волей с 3:0 гейма в мач от 9-ия кръг. Ето какво сподели пред BGvolleyball.com старши-треньорът на отбора Северин Димитров:

" Не чаках да победим толкоз изрично. Смятам, че играчите на Тетевен Волей като домакини се показват доста сполучливо и се веселя, че ги надиграхме. Бяхме оптимално съсредоточени, превъзхождахме ги на обсада, тя беше основният ни детайл в този мач. Взехме три точки, само че продължаваме да мислим за идните срещи ".

" Пирин играе доста мъчно в Тетевен. Успяхме да поработим през седмицата, да бъдем по-концентрирани, да не позволяваме непредизвикани, персонални неточности, които да ни пречат да играем. Трудно е, когато играем отвън Разлог - прогресираме в тази тенденция обаче и демонстрираме все по-добра игра и като посетители. Оглавяваме краткотрайното класиране, само че ни предстоят още доста мачове. Тежка стратегия ни чака, само че ще се борим ".

" Резултатът, който реализираме досега, е доста добър. Най-вече с помощта на момчетата - имат предпочитание да работят и тази година да реализират освен това ", разяснява Димитров.

" Срещата с Добруджа ще е основна за класирането. Няма да бъде елементарен, като се има поради, че Добрич са класен тим и затрудняват противниците си. Надяваме да се възстановим бързо и да се подготвим добре за дуела ", приключи треньорът на Пирин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР