Волейболният отбор на Монтана записа 3-а поредна и общо 12-а

...
Волейболният отбор на Монтана записа 3-а поредна и общо 12-а
Коментари Харесай

Монтана удари без проблеми Тетевен Волей

Волейболният тим на Монтана записа 3-а поредна и общо 12-а победа в Суперлигата на България. Момчетата на треньора Даниел Пеев биха без проблеми като посетители Тетевен Волей с 3:0 (25:16, 25:20, 25:17) в мач от 16-ия кръг, игран довечера.

По този метод монтанчани ще останат на 3-о място във краткотрайното класиране с 12 победи, 3 загуби и 33 точки, само че и мач по-малко. Тетевен не престават да са на дъното, на последното 12-о място с едвам 1 победа, 14 загуби, 4 точки и също среща по-малко. В идващия 17-и кръг Монтана е хазаин на Добруджа 07 (Добрич), до момента в който тетевенци ще одобряват Черно море (Варна).

Първият гейм на срещата започва равностойно, само че след това волейболистите на Монтана поеха самодейността и взеха постоянна преднина. Тя се резервира до края на частта, макар опитите на домакините да съкратят дистанцията. Така момчетата на Даниел Пеев поведоха в резултата след безапелационно 25:16. Втората част бе много по-оспорвана. " Зелените " започнаха устойчиво, като съумяха да удържат темпото до 11:5. След това монтанчани съумяха да излязат от обстановката и да изравнят. Тетевенци, обаче, не се отхвърлиха и продължиха да затрудняват гостите. В основните моменти Монтана се откъсна и си обезпечи успокоение след 25:20. Третият гейм бе игра на нерви - от двете страни на мрежата се развихри същински екшън. Двата отбора се надгонваха в резултата доникъде на гейма. След 12:11 гостите от Монтана към този момент предвкусваха успеха, като оформиха добра разлика. Играчите на Петър Мечкаров пробваха да се върнат в игра, само че напъните им не бяха задоволителни. Така Монтана завоюваха без особени гейма с 25:17, а с това и мача с 3:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР