Волейболният национал Велизар Чернокожев и неговият Халкбанк (Анкара) записаха първа

...
Волейболният национал Велизар Чернокожев и неговият Халкбанк (Анкара) записаха първа
Коментари Харесай

Чернокожев и Халкбанк с победа над ПАОК в ШЛ

Волейболният национал Велизар Чернокожев и неговият Халкбанк (Анкара) записаха първа победа в груповата фаза на Шампионската лига. Момчетата на сръбския треньор Слободан Ковач надиграха вкъщи първенеца на Гърция ПАОК (Солун) с 3:1 (25:21, 24:26, 25:20, 25:22) в среща от 2-ия кръг в Група В на шампионата, играна нощес пред над 3000 фенове в зала " Башкент ".

Вили Чернокожев влезе за малко като запаса в третия и четвъртия гейм, като извърши единствено два сервиса . Най-полезни за Халкбанк станаха кубинецът Фернандо Ернандес с 20 точки (2 аса и 55% успеваемост в атака) и сръбският национал Неманя Петруч (2 блока, 1 ас, 50% успеваемост в офанзива и 11% положително посрещане) с 20 и 18 точки за успеха. За гостите от ПАОК израелецът Александър Шафранович приключи с 16 точки.

Така Халкбанк има 1 победа, 1 загуба и 3 точки. В идващия кръг Чернокожев и съотборниците му са още веднъж домакини, само че на финландския Форд Стор Леворанта (Састамала). Мачът е след Нова година, на 17 януари 2018-а (сряда) от 16,30 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР