Волейболният национал и настоящ играч на Нефтохимик Валентин Братоев разказа

...
Волейболният национал и настоящ играч на Нефтохимик Валентин Братоев разказа
Коментари Харесай

Шокиращ разказ на роден волейболен национал, който изкара коронавируса

Волейболният национал и сегашен състезател на Нефтохимик Валентин Братоев описа за тежката битка с ковид, която го извади от строя за дълго време. Той изкара домашна карантина и 11 дни в COVID-19 отделението на бургаската болница.

Едва през днешния ден стават ясни детайлности от неприятното състояние, в което е попаднал Валентин Братоев. Очакванията са той да бъде изцяло подготвен за игра през февруари.

Ето какво описа Валентин Братоев във Facebook:

Точно 34 дни изминаха от позитивния ми PCR. 23 под карантина в къщи и 11 в болничното заведение на доктор Маджуров в Бургас, без който не желая и да си помисля какво можеше да се случи. Благодаря ти докторе от дъното на сърцето си, че в потребност ми подаде ръка. За тези, които считат, че Ковид няма, че коронавирус е небивалица или просто една интрига, ще ви кажа, Ковид има и в случай че си един от тези, които ги удря мощно е ужасно. Температурата може и да не спадне с дни, седмици, че даже и месеци, пневмонията придружена с Корона вирус е по-тежка, непредвидима. А самият Корона вирус визира освен физическото положение на човек, само че също по този начин визира и доста мощно нервната му система, паник офанзиви, мощна тревога и стрес са едни от дребното неща, които не спирах да чувствам затворен в Ковид отделението, изключително през първите няколко дни, в които екипа на болничното заведение правеше безусловно всичко по силите си, с цел да ми помогне да овладеем ситуацията. И в този ред на мисли,чували сте думите, че някои хора биват наричани героите на първа линия, е дами и господа, аз имах честа да се срещна персонално с тях, да разгадавам на тях, да поверя живота си в техните ръце и в тези на Д-р Маджуров и не инцидентно др е написано с основна писмен знак, тъй като всеки един от тези хора беше неразделно в отделението, не излизаха по 24 часа, прибираха се лягаха да спят и се връщаха, аз попитах всеки един от тях карал ли е вируса и знаете ли от 6-ма лекари и 8 сестри, единствено 1 го беше минал, не ги беше боязън, те не бяха там за спомагателните 800-1000 лева В техните очи виждаш, доктор, който го е грижа за хората.След 11 дни престой ме изписаха и прекарах нови 14 вкъщи, под карантина, само че с обичаната ми жена, която за момент не ме остави, седеше с мен до момента в който бях в болничното заведение на вайбър по 18 часа и веднъж не се оплака, с дребните ми хлапета, които толкоз доста обичам и някак си ми олекна. Благодаря и на брат ми, който също беше 24/7 разполагаем да слуша недоволствата ми,да слуша по какъв начин нвпрекъснато дублирам, че не мога, а по-късно да ми каже, няма не мога, МОЖЕШ!!!

Благодаря и на сестра ми,която беше до мен и ми подсказваше по какъв начин да мина през нещо, което самата тя беше преборила!

Но знаете ли, едно такова събитие, ненадейно, стряскащо, безусловно незнайно по какъв начин ще протече ме накара да се замисля върху това какво съм живял до в този момент....И както сподели Radostina GB знаеш ли,ако премислиш всичко и го схванеш,това може да се окаже най-хубавото нещо, което ти се е случвало и е права, за първи път от доста време насам, седях в болничното легло, поплаках си, помислих, дадох си сметка, че всяко нещо се случва с причина! Има толкоз доста неща, които всеки един от нас би трябвало да промени. Не чакай да опре ножа в кокала с цел да го направиш.....

Благодаря ви още веднъж,че бяхте до мен!

Georgi Bratoev Vesela Bratoeva Radostina GB

Alexandar Madzhurov Plamena Bratoeva Илияна Червенкова Димитрина Радулова

И специфични благодарности към проф. Kosta Kostov и мед. център Inspiro.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР