Волейболната звезда Матей Казийски провежда тренировки с подрастващи таланти край

...
Волейболната звезда Матей Казийски провежда тренировки с подрастващи таланти край
Коментари Харесай

Матей Казийски: Надявам се скоро България отново да е сред световния волейболен елит

Волейболната звезда Матей Казийски организира тренировки с подрастващи гении край българското черноморие.

Заниманията на 37-годишният състезател на Тренто в Кранево са част от плана на академията му с някогашния ментор на националния тим Радостин Стойчвв.

Въпреки приятните страсти с децата, Казийски към момента не мисли за прекосяване към треньорската специалност и за завръщане в България.

„ За връщане към момента ми е рано, тъй като желая да поиграя волейбол още някоя година. Договорът ми с Трето е и за идващия сезон. По-нататък ще забележим накъде ще ме отвее вятърът “, сподели Казийски пред камерата на Българска национална телевизия.

Капитанът на италианския Тренто съобщи, че се надява скоро националният тим на България още веднъж да бъде измежду главните в международния волейболен хайлайф, само че бе спестовен в коментара си за представянето на отбора под управлението на Николай Желязков.

„ Успях да изгледам единствено един мач, тъй че от един мач не мога да осъждам и по този въпрос нямам изключително прецизен коментар “, добави Матей Казийски.

Още от изявлението с Матей Казийски можете да видите в неделя в предаването „ Арена спорт “ по Българска национална телевизия 1 от 12:30 часа, където посетител ще бъде и някогашният ментор на „ лъвовете “ Радостин Стойчев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР