Волейболната националка Елица Баракова се разхвърля за рекламна фотосесия. Дългокраката

...
Волейболната националка Елица Баракова се разхвърля за рекламна фотосесия. Дългокраката
Коментари Харесай

Родна дългокрака волейболистка се разхвърли и пусна горещи СНИМКИ, само по свирка…

Волейболната националка Елица Баракова се разхвърля за рекламна фотосесия. Дългокраката красавица се снима единствено по свирка за марка съдийски облекла и аксесоари и натопорчи масата спортни ентусиасти, видя Secret.bg.

Оказва се, че 20-годишната госпожица от Казанлък към този момент има диплома за волейболен рефер. На Елица, която сега е състезателка на „ Берое “, не й е за пръв път да застава пред обектива, както се вижда от многото и еротични фотоси в обществените мрежи.

В спортните среди се приказва, че е измежду фаворитките за спечелването на тазгодишния конкурс „ Мис волейбол “ 2017. Миналата година тя попадна в тройката на най-големите хубавици, като за №1 бе коронована знойната ямболийка Нася Димитрова.

Нищо чудно с тази изкусителна фотосесия Баракова да дръпне с едни гърди напред в идното състезание за най-красива волейболистка, написа седмичник. Освен като манекенка Елица се изявява мощно и в спорта. През септември тази година тя бе част от женския народен тим до 23 години, който стана трети на международното състезание в Словения.




loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР