Волейболната легенда Любо Ганев май си е хванал нова любовница,

...
Волейболната легенда Любо Ганев май си е хванал нова любовница,
Коментари Харесай

Новата на Любо Ганев скандална пернишака бръмчалка

Волейболната легенда Любо Ганев май си е хванал нова държанка, гласи най-горещата мълва в спортните среди. 51-годишният колос има алъш-вериш с една от най-одумваните сексбомби в Перник, дочу HotArena . Става дума за 37-годишната силиконка Аниела Милушева, която обича да скандализира със свои фотоси по монокини от морето.

Тунингованата перничанка сякаш минава за бизнес дама, само че също така се оказва протеже на Ганев. Именно 210-сантиметровият мачо й оказал помощ да стартира търговия със спортни артикули. Твърди се, че за пред света имат единствено настоятелен връзки, тъй като Любо от към година си има гадже – 32-годишното миньонче Кремена Русева.

На Любо обаче му са слаби ангелите и в един миг партньорството му със знойната Аниела стигнало чак до леглото, разправят близки до волейболното великолепие. Един тип като компенсация на цицорестата силиконка за финансовия тил на Ганев, който нормално желал повече независимост в леглото. За секс терминатора от Русе се знае, че е неприкрит почитател на аналната обич.

На самата Аниела Милушева й се носи славата на жена с по-свободен морал , въпреки да има дребен наследник. Винаги на плаж се пече по цици под предлог, че не желае разлика в тена, издавят нейни приятелки. Покрай шезлонга й обаче мъжете точат лиги, а ядосани съпруги подвигат фамилни кавги. За Анито се знае, че с изключение на силиконов бюст има пластични интервенции и на лицето. Сочните си форми обича да вее по първокласни курортни комплекси в България, Гърция и Италия, написа " Уикенд ".

Кога съумя да се опаричи толкоз перничанката, чудят се от много време нейни съграждани. Някои подозират, че същинският бизнес на лачената брюнетка в действителност не е да продава спортни екипи и маратонки, а обич. Говори се, че перничанката всекидневно получавала десетки известия и запитвания какви са секс цените й. Милушева обаче се кълне, че не се продава и приходите й са напълно от магазина за спортни парцаля.

Сега пък се приказва за половата шпага на волейбола Любо Ганев , който обаче има връзка с Кремена Русева. Отначало двамата криеха романса си, само че тази пролет се демонстрираха от почивка във Венеция. Ортаци на Любо настояват, че двойката няма дълготрайни проекти като брак и деца
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР