Волейболистките на Славия надиграха като домакин Левски с 3:1 (25:20,

...
Волейболистките на Славия надиграха като домакин Левски с 3:1 (25:20,
Коментари Харесай

Славия се справи с Левски

Волейболистките на Славия надиграха като хазаин Левски с 3:1 (25:20, 25:23, 23:25, 25:13) в мач от третия кръг на женското състезание на България, който се игра в столичната зала „ Панайот Пондалов “.
 Славия - Левски @@@
С това „ белите “ записаха втора победа в шампионата, като с една загуба и 6 точки заемат краткотрайно трето място в подреждането, само че преди изиграването на всички мачове от кръга.
 Славия - Левски @@@

От своя страна представителките на „ сините “, които направиха сполучлив старт във втория кръг, в този момент означиха първа загуба, като с 3 точки и мач по-малко заради отсрочена среща, заемат пета позиция в таблицата.
 Славия - Левски @@@

Опитът на Славия, в чийто състав има три досегашни националки надви над младия състав на Левски в този мач. Двата отбора направиха забавен и оспорван мач, като в първите два гейма в решителните моменти славистките постановиха волята си. В третата част “сините “ демонстрираха темперамент, като на собствен ред, след следващото тъждество 20:20 се надигнаха и поведоха с 24:22, като съумяха да измъкнат гейма и понижиха резултата. В четвъртата част обаче славистките безусловно изригнаха и поведоха с 11:2. Това бе повратен миг, левскарките не съумяха да излязат от обстановката и домакините затвориха гейма с огромна разлика, като се поздравиха с крайната победа.
 Славия - Левски @@@
СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР