Волейболистката Виктория Григорова коментира шансовете за съставяне на кабинет с

...
Волейболистката Виктория Григорова коментира шансовете за съставяне на кабинет с
Коментари Харесай

Виктория Григорова: Как един обикновен човек ще отиде да гласува, след като депутатите не могат да се разберат

Волейболистката Виктория Григорова разяснява възможностите за сформиране на кабинет с номинацията на ГЕРБ за министър председател в лицето на проф. Николай Габровски.

" Има опити да се водят естествени договаряния и има началната крачка да тръгнем към позитивното. За страдание считам, че няма да се стигне до кабинет още веднъж. Ще се вършат доста опити, само че държавно управление няма да се сформира. Как един елементарен човек ще отиде да гласоподава, откакто нашите депутати не могат да се схванат. Как естественият човек да има доверие, че ще си даде гласа и неговият глас няма да е още веднъж празен. Това ще са следващите избори, следващите хвърлени пари за избори, а това е директно обвързвано с живота на естествения човек ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Прехвърлят си топката за несвършената работа и никой не поема действителната отговорност, а се упрекват взаимно. Смятам, че за следващ път ще отидем на избори ", съобщи още участничката в " Игри на волята ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР