Волейболистите Цветан Петров (215 см) и Виктория Григорова - Пушката

...
Волейболистите Цветан Петров (215 см) и Виктория Григорова - Пушката
Коментари Харесай

Волейболни Супергерои спечелиха първата важна битка в “Игри на волята”

Волейболистите Цветан Петров (215 см) и Виктория Григорова - Пушката (188 см) и тимът на Супергероите завоюваха първата значима териториална борба в предаването “Игри на волята ” по Нова телевизия.

В първа териториална борба се впуснаха племената в четвъртия сезон на приключенското риалити на NOVA - “Игри на волята: България ”. Многокомпонентно и тежко трасе посрещна Непобедимите, Безстрашните и Супергероите на Арената. Играта изискваше както физическа устойчивост, по този начин и логическо мислене и тактика. Плуване, гребане, катерене и дърпане на тежки варели през разнообразни трудности бяха единствено част от извънредно тежките провокации, през които трябваше да преминат играчите.

На Арената Супергероите, измежду които и фигуристката Александра Фейгин, който стана 20-а на Олимпийските игри в Пекин 2022, потвърдиха своята воля и сграбчиха успеха, която ще отпразнуват пищно в лукса на Резиденцията. Те не се отхвърлиха след забавянето си по трасето, а острият като бръснач разум на Касим Касим се оказа решителен за изхода на борбата. Той реши комплицирания над 2000-годишен пъзел на Архимед за по-малко от 60 секунди.

Безстрашните, измежду които са Евгения Джаферович и Валери Григоров (син на Мария Гроздева) започнаха с преднина, само че тежкото трасе ги измори. Те заеха второ място и ще изкарват прехраната си с труд и пот в Стопанството. Въпреки своята преднина, която резервираха до края, Непобедимите, измежду които е олимпийската бронзова медалиста в битката от Рио 2016 Елица Янкова, не се оправиха с логическата мистерия. Следващата седмица племето ще е изправено пред суровите условия на Дивата река, само че такива са следствията от загубата на Арената.

Преди тежката борба за територия, трите титулярни племена избраха своите първи капитани. Непобедимите единомислещо избраха Куков, знамето на Безстрашните издигна Джаферович, а Супергероите се довериха на Цветан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР