Волейболистите на ПСК Локомотив (Пловдив) гостуват на Левски във втори

...
Волейболистите на ПСК Локомотив (Пловдив) гостуват на Левски във втори
Коментари Харесай

Тодор Вълчев: Играта ни се получава все по-добре с всеки изминал мач

Волейболистите на ПСК Локомотив (Пловдив) гостуват на Левски във втори мач посред им от плейофa за попълване на първата и втората осмица в Суперлигата. Срещата е на 6 ноември (петък) от 18,30 часа в столичната зала " Христо Ботев " и ще бъде излъчен директно по Diema sport 2. След победа над Левски в Група 2 от квалификационните шампионати в Пазарджик, в този момент пловдивчани се нуждаят от още един триумф, с цел да вземат участие измежду първите осем в елита.

Тодор Вълчев е един от най-опитните волейболисти в тима на Локомотив. Посрещачът показа упованията си за предването " Златния гейм " за ситуацията в лагера на Локомотив и за първия сезон в елита от 14 години насам.

" Получават се нещата, преднамерено започнахме по-рано подготовка. Всички състезатели сме опитни, на добра възраст за волейбол. Играта ще се получава все по-добре и по-добре с всеки идващ мач ", съобщи Вълчев.

" Не мога да кажа кой е най-силният ни детайл. Отборът е един огромен колектив, ние сме другари. Всички сме един прекрасен колектив, не мога да ги разделя на обособени детайли ".

" Първата ни победа над Левски натежи везните на наша страна, само че отборът на " сините " е доста умел имат положителни състезатели. Не мисля, че те ще се предадат и ще се борят до дъно ".

" Първо би трябвало да си свършим работата и да победим Левски в плейофната серия. След това се виждаме може би в челото на класирането ", приключи Вълчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР