Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) отстъпиха на Пирин (Разлог) с

...
Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) отстъпиха на Пирин (Разлог) с
Коментари Харесай

Найден Найденов: Вярвам, че имаме качествен състав и ще покажем пълните си възможности

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) отстъпиха на Пирин (Разлог) с 1:3 гейма при гостуването си в единадесетия кръг от Суперлигата при мъжете. Така първенците приключиха със загуба сезона, като след триумфът на европейска сцена, не съумяха в родното състезание. Ето какво сподели треньорът на Нефтохимик Найден Найденов за BGvolleyball.com след мача.

„ Играхме едва и разумно загубихме. Тръгнахме доста добре в мача и спечелихме първия гейм. След това започнаха неточности след неточности. Не можахме да затрудним противника със сервис. Пирин се разигра и взе втората част. Ние не можахме да се отърсим от обстановката. Като цяло не успяхме да влезем в темп до края на срещата и домакините надвиха “.

„ Нормално е да си сърдит, когато губиш. Да, сърдит съм, само че това е обстановката. Не мога та диря причина в тежката стратегия, или отмалялост от пътуването. Не, още веднъж факторът е колебливост в играта ни и липса на централизация. Тръгваме добре, демонстрираме какво можем, а по-късно губим централизация. В мача против Берген се събрахме и излязохме от ситуацията, само че тук в Разлог не се случи и за това загубихме “.
„ Пуснах играчите за празниците и се събираме още веднъж на 27-и. Исках още на 26-и да подновим подготвителния развой, само че за жалост всички спортни али в Бургас са затворени. Продължаваме на цялостни обороти, тъй като ни чакат нови провокации – Купа на България, Купа на ЦЕВ и естествено Суперлигата. Аз съм оптимист и считам, че това са краткотрайни спадове. Вярвам, че имаме първокласен състав и ще покажем цялостните си благоприятни условия през втория полусезон. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР