Волейболистите на Дея спорт (Бургас) са на крачка от класиране

...
Волейболистите на Дея спорт (Бургас) са на крачка от класиране
Коментари Харесай

Венцислав Симеонов: Тези мачове ни дават надежда, че сме на правилния път! Отиваме в Швейцария за победа

Волейболистите на Дея спорт (Бургас) са на крачка от класиране за 1/8-финалите в третия по мощ евротурнир " Чалъндж къп ", откакто победиха швейцарския Лозана с 3:1 гейма в първия мач от 1/16-финалите, игран довечера в зала " Младост ". Ето какво сподели след срещата старши треньорът на бургазлии Венцислав Симеонов:
 Дея спорт се оправи с Лозана в първия 1/16-финал на Дея спорт се оправи с Лозана в първия 1/16-финал на " Чалъндж къп "
" В първия гейм играхме доста нервно, доста прибързано, с много недомислени дейности от наша страна. Нормално е, намираме се в интервал, в който би трябвало да намерим отборната си игра, би трябвало да намерим себе си в игрището. Показахме темперамент, макар че имахме грешки. Така се излиза от сложни моменти, това са доста опитни играчи, с доста мачове зад тила си. За мен остава да им дам спокойствието и вярата, че те могат. Тази религия и това успокоение ги направихме с играта. Във втория гейм всичко функционираше, както би трябвало. В третия още веднъж отпуснахме и играта, и концентрацията, случи се това, което се случва нормално - сами си затрудняваме мача. В четвъртия гейм показахме темперамент, имаме повече класа от Лозана, който игра доста сърцато и рискуваше на съвсем всички детайли. "

" Отиваме в Швейцария за победа, хубавото е, че ни стигат и единствено два гейма. Тези мачове ни дават доста самонадеяност като дебютант, доста вяра, че това, което се мъчим да построим, е верният път, верният метод. Отиваме да изиграем един прекрасен европейски мач, уповавам се да надграждаме и можем да повторим днешното показване ", съобщи още Симеонов.

" Мачът с Нефтохимик ще е игра на нерви, успеха свършва след един-два часа, до момента в който се успокоят пристрастеностите. Там има доста играчи, които са били там, в този момент са тук. Ще виждам да ги държа колкото може по-спокойни, тъй като ние като тим можем, те също. Само би трябвало да намерим верния метод, да го покажем ", разяснява още треньорът на Дея спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР