Волейболен клуб Хебър изрази огромните си благодарности към агитката, която

...
Волейболен клуб Хебър изрази огромните си благодарности към агитката, която
Коментари Харесай

ВК Хебър с горещи благодарности към феновете си в Германия С...

Волейболен клуб Хебър изрази големите си благодарности към агитката, която поддържаше нощес родния отличник при дебюта му в тазгодишната групова фаза на Шампионска лига. Както към този момент писахме Хебър загуби трагично като посетител на немския исполин Берлин РВ с  2:3(25:23, 25:23, 17:25, 26:28 и 12:15 ) в първия си мач от група В, който се игра в именитата зала " Макс Шмелинг Хале ". През целия мач " тигрите " бяха подкрепяни от компактна агитка, формирана главно от български младежи, работещи в Берлин и района. 



" Благодарим на българските почитатели от Берлин, от цяла Германия и тези, пропътували хиляди километри за първия мач на Хебър от груповата фаза на Шампионска лига в Max-Schmeling-Halle в Берлин. Благодарим, че нощес бяхме дружно! ", написаха от ВК Хебър.

По-рано през днешния ден хебърци се прибраха в София с полет от немската столица и през днешния ден ще имат почивен ден. От на следващия ден " тигрите " стартират подготовка за идния си мач против Славия(София) от родната Супер волей. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР