Волен Сидеров призова президента Румен Радев да поиска одит на

...
Волен Сидеров призова президента Румен Радев да поиска одит на
Коментари Харесай

Лидерът на “Атака” иска одит на “Информационно обслужване” и заличаване на мъртви души от списъците

Волен Сидеров прикани президента Румен Радев да изиска одит на “Информационно обслужване ”. Това стана по време на срещата сред партия “Атака ” и президента.
Това е следващата политическа групировка, която взе участие в консултациите, инициирани от Радев, с цел да се уреди провеждането на идните парламентарни избори. По-рано Радев се срещна с ръководещите от ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и “ВОЛЯ”, от патриотите отхвърлиха среща с президента.

“Никой не знае там по какъв начин се назначават хората, какъв програмен продукт се употребява за обработката на резултатите от изборите. В последна сметка: Не е значимо кой организира изборите, а кой брои “, отсече Сидеров.

Едва след проверка на “Информационно обслужване” може да се приказва за съответна дата за парламентарните избори, счита още водачът на “Атака”. Той поздрави концепцията за провеждането на консултациите и прикани Радев да бъде поръчител за честността на вота.

Той изиска да се заличат към 600 000 мъртви души от изборните описи, които се показват от ЦИК.

“Какво значи да приказваме за дата за изборите и за общи правила, в случай че имаме разминаване в числата”, попита водачът на партия “Атака”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР