Волен Сидеров отиде в Крим и е направо горд от

...
Волен Сидеров отиде в Крим и е направо горд от
Коментари Харесай

Кофа с вода за перхидроления Сидеров. А кофа за Бойко?

Волен Сидеров отиде в Крим и е напряко горделив от постъпката си. Дори обикаля малките екрани да ни убеждава с какъв социалистически жар съветските хора там строят украинския Крим. Има желязно оправдание като го питат какво, по дяволите, прави там - Борисов го пуснал да върви. И се е надул Волен като атакистки балон – да знаете какъв брой ме обичат мен руснаците. И вас ще заобичат!

След всяка съветска офанзива на Волен му порастват топки. Натиснали са му копчето. Готов е да разбие обединението с Валери Симеонов, само че да отбрани като " български “ родолюбец съветския си шеф.

А на какво приличаше преди година и половина – изцяло невнятен човек, изгубил мозъка и дума. При гласуването на " Борисов 3 “ се беше сгушил сред ортаците си Каракачанов и Симеонов.  Бъзикат го отвред, а той мълчи, като че ли има сливи в устата. Дори Корнелия подвикваше от трибуната: Какво ще го вършиме тоя ваш човек, дето искаше да излизаме от Европейски Съюз и НАТО, да гоним американските ТЕЦ-ове. А Волен мълчи и мята взор  разсеяно по стените на Народното събрание. Волен без топки.  Каква унизителна панорама – Каракачанов и Симеонов  го стиснали за врата и го натискат на парламентарната банка.

Борисов му надяна на врата тиквен орден за вярна работа в идващите една, две,три, четири години. Но търпението към сходни видове все в миналото се изчерпва.

Борисов беше наясно, че сходни ординарци не са му нужни. " Нямаше различен избор, с изключение на да ръководя с тях “. Каза го още първоначално с голямо страдание. Сега обаче няма и помен от съжалението. Поне обществено Борисов не е казвал, че Сидеров му е доста комфортен. Толкова комфортен, че го пуснал да върви в Крим. Толкова комфортен, че Сидеров се хвали с това – станал паж на Бойко.

Ролята му на Сидеров като формален проводник на московските ползи у нас беше краткотрайно замразена. Скандалите и арогантното му държание зананасяха повече вреди на репутацията на Кремъл, в сравнение с изгоди. Сега още веднъж му порастват топки, върнат е на позиция.

Преди време народен представител от Патриотичния фронт назова Волен Сидеров " перхидролено дребосъче, което си избелва косата “. Вероятно не беше вложил единствено дословен смисъл в определението си. Той вероятно е имал поради и избран вид  политика – перхидролена политика. Тя елементарно може да бъде изобличена,  ако й лиснем една кофа вода.  И това се случва постоянно с Волен – всичко лъсва когато го лиснем с кофата.

Сидеров постоянно изпада в тези положения, които единствено кофа вода ги оправя. Защото до момента в който Волен желае да излизаме от НАТО и да забием нож на Европейски Съюз,  хората му ни убеждават, че спасението ни е в нов Варшавски контракт. Затова на перхидролените човечета би трябвало по-често да им се споделя, че са такива. Дори и да налитат на пердах. Винаги дръжте кофа вода на разположение.

Какво ще отговори Борисов, в случай че го питат кой би трябвало да се извини – Валери Симеонов за офанзивата си против съветския патриарх, или Сидеров за антибългарските си позиции. Той не може постоянно да стои с кофа в ръцете и да твърди, че това е устойчиво ръководство. А и тази непоклатимост дали не се крепи на пробутване на съветските ползи у нас? Ако не е по този начин, да му нахлузи кофата на главата и да го прати да строи Крим. Кой знае - може пък и Борисов чака да му лиснат кофата с вода.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР