Волен Сидеров - лидер на ПП Атака и любител барабанист,

...
Волен Сидеров - лидер на ПП Атака и любител барабанист,
Коментари Харесай

Волен направи купон на Витошка, раздаде пари

Волен Сидеров - водач на Политическа партия " Атака " и фен барабанист, отпразнува отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. " Витоша ". По същото време в центъра на София се организира екопротест, влюбени си споделиха " да ", а Сидеров раздаде пари на инцидентни жители, заяви България он ер..

Часът е малко след 18:30. Волен Сидеров, дружно със фамилията си и съпартийци, са се събрали в заведение. Екипът ни инцидентно минава около ресторанта и е спрян от минувач. 

" Все си мислех, че ненавижда ромите, обаче един човек ми вика: " Отиди проси ". Чукам му на прозореца. Даде ми 50 лв., на момичето 50, на децата даде по 50 лева ", описа мъжът.

Всичко това - тъкмо три дни преди формалния старт да та предизборната акция. 

" Когато изляза непрестанно ме срещат хора, които ми споделят: Имам потребност от пари ", аз им оказвам помощ, съгласно опциите си. Това не значи, че закупувам гласове ", съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров. 

Екипът ни е поканен да се почерпи. Наливат ни скъпо уиски. На работа сме и отхвърляме. До масата на Волен Сидеров сме поканени и ние със същите питиета, каквито са и на масата на компанията. 

В същото време по бул. " Витоша " минава митинг против презастрояването. Сидеров кани протестиращите да влязат, вместо това в заведението идват  музиканти. 

Оказва се,че Волен Сидеров и близките му са очаквали с неспокойствие отварянето на заведенията за хранене и питейните заведения. 

" Падишахът споделя " От през днешния ден ще отворим заведенията за хранене " и ние отваряме заведенията за хранене по този метод. Не се покорявам на нищо, на Тодор Живков не съм се подчинявал. Аз бях отстъпник, когато Краси Каракачанов е писал доноси в 6-о ръководство на Държавна сигурност ", съобщи Волен Сидеров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР