Волен Сидеров хем иска да бъде във властта и да

...
Волен Сидеров хем иска да бъде във властта и да
Коментари Харесай

Каракачанов: Волен няма дупе да скочи на Борисов или на министър от ГЕРБ

Волен Сидеров хем желае да бъде във властта и да я употребява, защото той има регионални и зам.-областни шефове, министър на стопанската система и зам.-министри, хем в това време желае пред публиката да наподобява опозиционер. Обаче няма дупе да скочи на Бойко Борисов или на някой министър от ГЕРБ, а направи фундаменталната неточност 1 година да плюе своите сътрудници. Това съобщи в Пловдив вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във връзка на поисканата му оставка от водача на " Атака " в пленарната зала. Поводът бе отсъствието на Каракачанов от дебата в Народното събрание за ветото на президента Румен Радев върху закона за военното контраразузнаване.

" От октомври м.г. Сидеров желае оставката на Валери Симеонов, в този момент, като си видя резултата от евроизборите, стартира да желае моята. Ако ме питате какво ми е мнението - не ме интересува. Нито той, нито приказките му ", отсече вицепремиерът. И добави, че от дълго време не разбирал логиката на водача на " Атака ". Сидеров упорствал за оставката му и поради контракта за американските изтребители Ф-16, макар под него стояли подписите на 4 министри, единият е от които на стопанската система Емил Караниколов.

" Волен не желае неговата оставка, а моята. Как да го нарека това? Мога единствено да кажа, че не мога да му бъда потребен. Аз съм лекар по интернационално право и интернационалните връзки. Ако беше нещо външно-политическо, мога да му обясня, само че за проблемите, които той има - се нуждае от различен тип лекар ", сподели Каракачанов. Той уточни, че дълго време се е опитвал да бъде синя каска и да играе добър.

" Не става. Като не става, прав му път - на последния ред при самостоятелните и да се оправя в живота ", сподели Каракачанов. По думите му излизането на четиримата депутати от " Атака " от парламентарната група на Патриотите било резонно, откакто оттова изключили други трима техни съпартийци. На въпрос на публицисти, по кое време ще разгласи претендента на Вътрешна македонска революционна организация за София, увери, че ще е след празниците. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР