В предишният кабинет, който оглавявах, заварих 34% контрабанда на цигари

...
В предишният кабинет, който оглавявах, заварих 34% контрабанда на цигари
Коментари Харесай

Борисов: Как няма да ни мразят контрабандистите, как няма да искат да ни арестуват?

" В предходният кабинет, който оглавявах, заварих 34% контрабанда на цигари и я сведохме до 2%. Е, по какъв начин няма да ни ненавиждат контрабандистите, по какъв начин няма да желаят да ни арестуват? Но Господ е обективен и може да забавя, само че не не помни ", разгласи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ В този регион, когато станах кмет, имаше плевели, а коне и магарета пасяха към Околовръстното. Всичко беше задръстено от морги, автокъщи и строителни материали. А в този момент, когато минеш по Южната дъга, все едно си в различен град ", спомни си водачът на ГЕРБ и описа по какъв начин техниката от Южната дъга е била готова да отиде на Околовръстното при " Цар Борис III ", с цел да се приключи пръстенът.

" Ще споделя нещо доста персонално. Рядко подвигам на чужд номер. Бях в среща един път и подвигнах и от другата страна беше кметицата на " Младост " от пандиза в Сливен. От всичките единствено аз съм ѝ вдигнал. Защото е майка, тъй като има дете. Да видите какви хора са ", разкри той.

" Бойко Рашков и ген. Атанасов не са водачи на листи. При договарянията за държавно управление разногласието беше за Тагарев. Петков споделяше, че той е знамето на " Промяната ", а в този момент това тяхно знаме го няма в листите. Няма ги и други лица. Хората стартират да проглеждат ", съобщи Борисов.

" Имаме финализирана доста съвременна стратегия - с доста нововъведения и доста нови неща, които може да създадем за градовете ", акцентира водачът на ГЕРБ. " Във финансите злополуката е огромна, парите ги няма. Даваха се пари на пенсионерите от заеми ", сподели той.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР