При преговорите за правителство няколко дни спорът беше за Тагарев.

...
При преговорите за правителство няколко дни спорът беше за Тагарев.
Коментари Харесай

Борисов: Ключовите личности - Тагарев и Рашков, вече са изпаднали от листите на ПП

При договарянията за държавно управление няколко дни разногласието беше за Тагарев. Петков споделяше " Това е нашето знаме, Тагарев ". Сега това тяхно знаме даже го няма в листите. Гледам, и Рашков го няма, които значи, че тези основни персони са изпаднали. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с деятели в столичния квартал " Младост ".

" Хората желаят да се успокои ръководството, политическата класа да си седне на столовете и да прави това, за което ѝ се заплаща посредством дотациите. Днес финализирахме програмата си, с доста нововъведения и доста неща за градовете са заложени вътре. То е ясно, че различен с изключение на ГЕРБ не може да го направи. Във финансите злополуката е голяма, парите ги няма. Плащаха се пенсии от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, тъй като сме систематична партия, а поетите задължения би трябвало да се съблюдават ", разяснява още водачът на ГЕРБ, представен от БГНЕС.

" Първото нещо, което Политическа партия направи в София, бе да вдигне заплатите - значи вместо да се строи по една детска градина годишно, 180 служители ще взимат три пъти по-високи заплати. Най-страшното е, че не ги е позор - каралият пийнал общински консултант даже не изкара разкайване за злополуката, която аргументи. А групата на ПП-ДБ-СС се чудеха две седмици по какъв начин да го скрият, вместо да го изправят пред правораздаването ", сподели от своя страна лидерът на листата на 23 МИР Георги Георгиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР