Вокалистът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски най-накрая може да се

...
Вокалистът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски най-накрая може да се
Коментари Харесай

Чудо: Борко Солтарийски Най-Накрая С Адекватен Клип

Вокалистът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски най-сетне може да се похвали с съответен клип. “Сакам да те любя” е новото му парче, чиято премиера се състоя преди броени часове, видя Secret.bg.

Това е последният му план, промотиран в “Шоуто на Слави”, което завършва излъчването си на 31 юли. Лентата е снимана в три страни на два континента – Испания, Турция и ОАЕ. Във видеото виждаме фрагменти от Барселона, Истанбул и Дубай.

Досега клиповете на артиста бяха мрачни и отблъскващи, само че от през вчерашния ден Солтарийски има и свежо попълнение. Разбира се, това не се дължи на напълнелия в последно време реализатор, нито на скучния му аутфит. Нито пък на придвижванията или походката му. Лятното настроения и свежия лъх идва от самите фрагменти и морската хубост в другите точки на света.

Друг въпрос е, че нямаше и секунда общо сред текста и клипа, само че това са детайлности.

Самата ария носи шеговит заряд и ослепителен врачански акцент. Secret.bg напомня, че селяндурското течение беше съвременно преди две години, когато рапъри и чалгари развяваха изречения от всекидневието на живущите в дребните обитаеми места.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР