Вокалистът на Д2“ Дидо се раздели с мечтата си отново

...
Вокалистът на Д2“ Дидо се раздели с мечтата си отново
Коментари Харесай

Бомба във Фермата! Брутален удар изхвърли победителя Дидо

Вокалистът на „ Д2 “ Дидо се раздели с фантазията си още веднъж да завоюва 100 000 лв. от " Фермата ". Музикантът, който стана първенец в четвъртия сезон на предаването, беше отхвърлен от Радо, капитана на баскетболния Локо София и един от най-силните мъже в тазгодишното риалити.

„ Опонентът ми е състезател, порядъчен, с повече хъс, по-млад и по-издръжлив. Истината е, че е страховит състезател и просто си ме опатка “, съобщи с усмивка рокаджията преди да си тръгне.

Дидо и Радо направиха не просто борба, а същинско шоу, като стовариха бомба от адреналин, тестостерон и мъжка упоритост на Арената. Дидо падна от движеща се каруца още в първите минути и грубо удари гърба си върху дървените релси, само че макар болката продължи напред. Музикантът сподели страхотна мощност и устойчивост и при цепенето на талпи.

Опонентът му обаче показва по-голяма акуратност и смайваща скорост при рязането на летви. Радо се оказа по-концентриран и остроумен и при дърпането на въже, принуди съперника си няколко пъти да загуби баланс и, в последна сметка, го в профил от „ Фермата “ с 11 на 4 в един от най-зрелищните дуели за всички осем сезона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР