Вокалистът на британската група Джамирокуай Джей Кей потвърди, че се

...
Вокалистът на британската група Джамирокуай Джей Кей потвърди, че се
Коментари Харесай

Джей Кей от Джамирокуай се ожени

В окалистът на английската група " Джамирокуай " Джей Кей удостовери, че се е оженил за дългогодишната си партньорка Мария, оповестиха Контактмюзик и в. " Дейли мейл ".

При приемането на премията си по време на церемонията на Асоциацията за отбрана на авторските права BMI (Би Ем Ай) в лондонския хотел " Дорчестър ", артистът се обърна към жена си и двете им деца.

" Джей Кей се провикна към жена си и двете им дъщери, когато приемаше премията на сцената ", сподели източник на в. " Дейли мейл ".

" Публиката изглеждаше сюрпризирана, тъй като той не носеше халка на лявата си ръка и не мисля, че някой знаеше, че той към този момент не е ерген ", добави той.

Джей Кей получи премията на президента на Би Ем Ай за " оригиналността, вдъхновявала генерации музиканти и почитатели ". Приемайки оценката си, той показа какъв брой е благополучен, че " 30 години след началото на музикалната си кариера има шанса още да му хрумва нещо и да го показва посредством песни ".

В изявление за вестник " Таймс " през април артистът загатна, че към този момент е уталожен и живее с жена си и дъщерите си.

" Посветен съм на жена ми и на децата ни. Биологичните ми майка и татко бяха осиновени, моят брат близнак умря и родителите ми се разделиха. От това ми остана възприятие за неустановеност. И това е. Аз съм татко на моите девойки. Завинаги. Не желая да назовават различен мъж " баща ". Техен съм до края на живота си ", сподели звездата.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР