Вокалистът на Аеросмит Стивън Тайлър е изправен пред ново обвинение

...
Вокалистът на Аеросмит Стивън Тайлър е изправен пред ново обвинение
Коментари Харесай

Обвиниха Стив Тайлър от Аеросмит в сексуално посегателство

Вокалистът на " Аеросмит " Стивън Тайлър е изправен пред ново обвиняване в полово посягане: На 2 ноември в Ню Йорк е подаден иск, в който се твърди, че той е протегнал ръка на 17-годишно момиче по време на среща през 70-те години на предишния век.

Подробностите бяха обявени от Rolling Stone, съгласно който Жана Белино, някогашен детски модел, твърди, че е претърпяла " дълготраен прочувствен стрес " и други положения, откакто е била опипвана и целувана срещу волята си от музиканта.

Тайлър, чиято група сега организира прощалното си турне Peace Out в Съединени американски щати, към този момент е изправен пред сходно правосъдно дело. Този иск, подаден предходната година в Калифорния, съдържа изказвания за полов побой и нахлуване над малолетна, свързани с връзката му с Джулия Холкомб Мисли - тогава на 16 години. Твърди се, че това е траяло три години.

Според Rolling Stone през лятото на 1975 година Белино е тийнейджърка, работеща по фешън ревю в Манхатън, когато неин другар ѝ урежда среща с Aerosmith в близкия хотел. В желае се твърди, че Тайлър я е нападнал полово два пъти през единствения ден, в който са били дружно - един път в телефонна будка, в която, съгласно нея, я е бутнал, преди да я опипва и да се отърква в нея, и по-късно в хотела, където твърди, че я е целунал принудително и още веднъж е притиснал тялото си към нея. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР