Военновъздушните сили на Украйна съобщиха, че руски изтребители МиГ-31К, носещи

...
Военновъздушните сили на Украйна съобщиха, че руски изтребители МиГ-31К, носещи
Коментари Харесай

Киев обяви национална тревога след вражески удари по украински цели с ракети Кинжал

Военновъздушните сили на Украйна оповестиха, че съветски изтребители МиГ-31К, носещи хиперзвукови ракети " Кинжал ", са поразили цели в Централна Украйна единствено 10 минути след излитането им от авиобаза Саваслейка, съобщи Ройтерс. Това провокира оповестяване на национална паника в четвъртък.

Военновъздушните сили оповестиха, че са свалили една ракета " Кинжал " над Киевска област, до момента в който други две са блъснали регион Староконстантинов, местонахождение на военновъздушна база в Хмелницки район западно от Киев, която е била неведнъж атакувана по време на 21-месечната война.

Областният губернатор на Киев Руслан Кравченко сподели, че няма известия за жертви, нито вреди по сериозна и гражданска инфраструктура след детонации, чути от сътрудник на Ройтерс покрай столицата.

Военновъздушните сили оповестиха в приложението за известия Telegram, че съветските сили са употребявали три " Кинжал ", изстреляни от три бойни самолета в централната област на Тула в Русия, и че техният зенитно-ракетен блок е свалил една от ракетите в региона на Киев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР