Военното разузнаване на британското министерство на отбраната вижда в масираните

...
Военното разузнаване на британското министерство на отбраната вижда в масираните
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Руската стратегия за психологически натиск срещу Украйна не работи

Военното разузнаване на английското министерство на защитата вижда в масираните съветски удари по енергийната мрежа на Украйна от 10 октомври насам, осъществяването на концепцията за стратегическа интервенция за заличаване на сериозни цели, която се съдържа в съветската военна теория.
 
Това евентуално е първият образец за това по какъв начин Русия се пробва да приложи концепцията, допускат създателите на ежедневния отчет на английското разузнаване. Русия планува според концепцията да се употребяват ракети с огромен обхват за офанзива по сериозна национална инфраструктура, а не против военни сили.
 
Задачата е да се деморализира популацията и в последна сметка да се принудят водачите на страната да капитулират. Руските удари не престават да предизвикват спирания на електрозахранването, което води до разнородни широкообхватни филантропични проблеми в Украйна. Британското разузнаване слага под подозрение успеваемостта на тази тактика, защото съгласно него Русия евентуално към този момент е изразходвала множеството от годните си ракети.
 

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine - 01 December 2022

Find out more about the UK government`s response:
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР