Военномедицинска академия (ВМА) отправи апел за помощ от страна на

...
Военномедицинска академия (ВМА) отправи апел за помощ от страна на
Коментари Харесай

ВМА пак търси доброволци за битката срещу COVID-19

Военномедицинска академия (ВМА) насочи зов за помощ от страна на доброволци.

От лечебното заведение се обръщат към всички студенти от последните курсове по медицина, здравни грижи, специализанти и жители с немедицинско обучение с молба да поддържат екипите им в борбата с COVID-19.

„ Пандемията влезе в нов стадий от своето развиване. Вече 8 месеца лекари, сестри и медицински служащи на първа линия непрекъснато себорят със болестта.

В началото на изключителната обстановка в България десетки доброволци поддържаха екипите на ВМА – жест, с който останаха вечно всърцата ни.

ПРИЯТЕЛИ, поради развоя на обстановката, ОТНОВО ИМАМЕ НУЖДА ОТВАШАТА ПОДКРЕПА.

Затова се обръщаме към всички студенти по медицина (от последните курсове на обучение), студентите по здравни грижи (медицински сестри), специализанти, лекари и медицински сестри или доброволци ( които да се заемат със санитарно-хигиенична дейност), които имат предпочитание и опция да се включат интензивно и даподкрепят екипите на ВМА.

Всеки, който желае да се включи, може да го съобщи на е-mail: [email protected], като остави своите имена, курс на образование или специалност, телефон и е-поща за противоположна връзка”, прецизират от лечебното заведение.

За всички доброволци са обезпечени нужните персонални защитни средства.

ВЯРВАМЕ, че #ЗаедноЩеСеСправим
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР