Военно-промишленият комплекс на САЩ е изчерпал силите си да напомпва

...
Военно-промишленият комплекс на САЩ е изчерпал силите си да напомпва
Коментари Харесай

„Русия ще надделее“. Японски икономист посочи основната грешка на САЩ в Украйна

Военно-промишленият комплекс на Съединени американски щати е изчерпал силите си да напомпва оръжия в Киев, което ще играе оттук насетне в интерес на Москва, написа в публикация за Shūkan Gendai Казухико Фуджи, основен съветник на Изследователския институт по стопанска система, промишленост и търговия към Министерството на стопанската система и промишлеността на Япония.

„ Украйна няма от кое място другаде да получи оръжейни доставки, сравними по размер с предходните. Русия, въпреки това, усилва темпото на произвеждане на оръжие в личната си страна. В тази връзка анализаторите стартират да приказват, че в обозримо бъдеще, изключително в сложните зимни условия, Москва може да победи Киев на бойното поле “, цитира РИА Новости думите на икономиста.

По мнението на създателя, военната помощ за Украйна съществено е изчерпала запасите от оръжия в американските арсенали. Производството на спомагателни оръжия ще изисква до шест месеца за някои типове и до две години за други. „ Широко рекламираните “ противотанкови системи Javelin и MLRS Himars към този момент се оказаха в недостиг, тъй като „ забележителна част от тях беше унищожена в борба “, посочи специалистът.

„ През идващите месеци бойните качества на украинската войска доста ще намалеят “, заключи японският експерт.

По-рано Москва изпрати нота до страните от НАТО поради доставките на оръжия за Украйна. Руският външен министър Сергей Лавров означи, че всеки товар, който съдържа оръжия за Украйна, ще стане законна цел за Русия. Министерството на външните работи съобщи, че страните от НАТО си " играят с огъня ", като доставят оръжие на Украйна.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР