Военният министър Красимир Каракачанов за пореден път ни изненада с

...
Военният министър Красимир Каракачанов за пореден път ни изненада с
Коментари Харесай

ВОЛЯ иска психо-тестове за политици

" Военният министър Красимир Каракачанов за следващ път ни изненада с безумна и некомпетентна концепция. След като без каквито и да е угризения предложи с парите за пенсии, за заплати на учители, лекари, служители на реда да бъдат закупени няколко самолета, откакто предложи великия българин с големи заслуги към народа и страната Йордан Динев да получи най-високото държавно отличие - медал „ Стара планина ", в този момент желае душевен неуравновесени хора да влизат в армията като за задачата се олекотят психо-тестовете. Вероятно се тормози, че в случай че и него го подложат, няма да ги издържи ". Това се споделя в позиция на партия ВОЛЯ, публикувана през днешния ден. В нея се декларира още:
" Очевидно е, че Каракачанов няма никакво разбиране по какъв начин да реши казуса с недокомплекта. Идеята му издава управническо изтощение. Нещо повече – стартирането на лабилни хора в армията е рисково и нездравословно за националната сигурност. Добре, че измежду военните ни има останали експерти, които разсъждават трезво и също са срещу. Те са отдали години от живота си на армията и доста по-добре схващат от тези неща, за разлика от некомпетентните моментни гастрьолори в бранша като министър Каракачанов. Кой знае дали с тази непредвидимост, на следващия ден няма да предложи в армията да влизат безпроблемно и лица от третия пол?!
Министър Каракачанов очевидно не проумява отпред на какъв значим бранш е подложен, че да си боен е доста тежка специалност, боравиш с оръжие, рискуваш си живота, имаш задача да защитаваш страната и народа. Не може да напълниш българската войска с душевен неустойчиви хора, единствено и единствено да отчетеш някаква активност. Да върнеш достолепието на българския офицер –такова, каквото е било преди десетилетия, е допустимо посредством съответни политики и дейности, а не посредством взаимни отстъпки с непредсказуеми последствия.
Във ВОЛЯ си задаваме въпроса не е ли време вместо да олекотяваме тестванията за армията, да създадем наложителни психо-тестовете за политици и изключително за министри.
ПГ на ВОЛЯ изрично ще се опълчи на тази поредна недомислена концепция на Каракачанов ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР