Военният експерт и пилот-инструктор Роман Свитан предполага, че на 9

...
Военният експерт и пилот-инструктор Роман Свитан предполага, че на 9
Коментари Харесай

Военен експерт: Путин може да обяви край на войната в Украйна на 9 май

Военният специалист и пилот-инструктор Роман Свитан допуска, че на 9 май съветският президент Владимир Путин може да разгласи края на " специфичната военна интервенция ", както е именуван спорът в Украйна. 
Прочетете още
" Путин ще се опита да разгласи успеха си на 9 май. Той ще приказва за завземането на украински територии и сухопътния кулоар. Путин ще се опита да трансферира така наречен „ специфична военна интервенция “, която е изпълнила дилемите си, на различен режим ", сподели той в ефира на телевизия „ Еспресо “.

Според Свитан военно-политическото управление на Руската федерация ще се стреми да резервира режима на глуха защита. По-конкретно такива разкази към този момент бяха хвърлени в осведомителното пространство от притежателя на ЧВК „ Вагнер “ Евгений Пригожин.

„ Подобни разкази бяха отработени в осведомителното пространство на Русия и получиха безпристрастен отговор. Следователно съветското военно-политическо управление може да вземе сходно решение. Путин може да разгласи края на „ специфичната военна интервенция “ и ще се опита да резервира режим на глуха защита, от който в този момент са част “, ​​обобщи специалистът.

Политологът Андрей Пионтковски споделя, че Руската федерация към този момент се е примирила с неизбежността на провалянето във войната и търси причина за нов „ жест на благосклонност “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР