Военните на Съединените щати казват, че техните сили са нанесли

...
Военните на Съединените щати казват, че техните сили са нанесли
Коментари Харесай

САЩ нанасят нови удари по цели на хусите в Йемен

Военните на Съединените щати споделят, че техните сили са нанесли удари по 14 ракети на хусите, „ които са били заредени, с цел да бъдат изстреляни “ от Йемен в четвъртия ден на директни офанзиви против присъединените към Иран група за по-малко от седмица.

Ракетите съставляват опасност за комерсиалните кораби и корабите на Военноморски сили на Съединени американски щати в района, сподели Централното командване на Съединени американски щати (CENTCOM) в сряда.

Групировката, която управлява по-голямата част от Йемен и нападна кораби в района от ноември, съобщи, че няма да спре своите удари по корабните направления макар зачестилите офанзиви от страна на американската войска.

" Няма да се откажем да нападаме израелски кораби или кораби, насочващи се към пристанища в окупирана Палестина... в поддръжка на палестинския народ ", сподели представителят на групата Мохамед Абделсалам пред Ал Джазира в четвъртък.

„ Тези ракети на изстрелващите релси … можеха да бъдат изстреляни когато и да е, което накара силите на Съединени американски щати да упражнят присъщото си право и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР