Военни контингенти от седем държави пристигнаха в района на руския

...
Военни контингенти от седем държави пристигнаха в района на руския
Коментари Харесай

Военни от седем държави пристигнаха в Русия

Военни контингенти от седем страни дойдоха в региона на съветския град Нижни Новгород, с цел да вземат участие в стратегическите учения „ Запад 2021 “. Това оповестиха пред кореспонденти от пресслужбата на Западния боен окръг (ЗВО), предава ТАСС, написа организация " Фокус ".

„ Около 500 военнослужещи от Армения, Индия, Казахстан, Киргизстан, Монголия, Пакистан и Шри Ланка дойдоха с военно-транспортни самолети на съветските Военно-космически сили на самостоятелния полеви лагер на центъра за бойно образование на Западния боен окръг и започнаха приемането на оръжия, военна и специфична техника, а също и подготовка за осъществяване на взаимно обучение “, оповестиха от ЗВО.

От пресслужбата оповестиха, че в границите на пет дни задграничните военни ще се срещнат с полигоните за взаимните учения, ще извършат пристрелка на оръжията и военната техника, по-специално танкове Т-72Б3, бойни машини на пехотата БМП-2, както и автомати Ак-74М, гранатомети РПГ-7В и картечници ПКМ.

Съвместните руско-беларуски стратегически учения „ Запад-2021 “ ще се проведат на 10-16 септември на военни полигони на Беларус и Русия. В тях ще вземат участие към 200 хиляди индивида, над 80 самолета и вертолета и до 760 единици военна техника, като от тях на територията на Беларус ще вземат участие над 13 хиляди души, над 30 самолета и вертолета, до 350 единици военна техника. Концепцията на ученията се основава на един от вероятните разновидности за ескалиране на военно-политическата конюнктура против условна страна. Руската и беларуската страна преди този момент неведнъж са отбелязвали отбранителния темперамент на идните маневри, които няма да бъдат ориентирани против никого.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР