Военната операция срещу терористите в Южна Сирия е завършена. Това

...
Военната операция срещу терористите в Южна Сирия е завършена. Това
Коментари Харесай

Завършила е операцията срещу терористите в Южна Сирия, похвали се руски дипломат

Военната интервенция против терористите в Южна Сирия е приключена.

Това съобщи специфичният представител на съветския президент Владимир Путин в диалозите за споразумяване на сирийската рецесия Александър Лаврентиев след срещата за Сирия в Сочи, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ТАСС. Искам да потвърдя, че интервенцията в Южна и Югозападната Сирия против бойци на Ислямска страна и на Джебхат ан Нусра е изцяло приключена, сподели той. В региона на Кунейтра, Дараа и сирийско-израело-йорданската граница територията е изцяло изчистена от бойци, добави той. Лаврентиев заяви, че сирийските военни управляват територията в непосредствена непосредственост до Голанските възвишения след довеждане докрай на интервенцията против терористите в южната част на Сирия. Понастоящем на цялата територия в непосредствена непосредственост до линията на разграничаване сред Израел и Сирия на Голанските възвишения, а също и на йорданската граница са сложени сирийски постове, акцентира дипломатът.

Лаврентиев сподели още, че е проведеният филантропичен кулоар за сирийската провинция Идлиб е основан за връщането на бежанците, а не е основан в границите на подготовка на военна интервенция за завладяване на града. Той сподели, че Русия е подготвена да окаже помощ в битката с терористите, в случай че умерената съпротива не се оправи с тях независимо. Лаврентиев съобщи, че Русия е подготвена да работи намерено с умерената съпротива в битката с тероризма.

Руският посланик добави, че за месец съветските военни са обезвредили над 26 безпилотни самолета, ориентирани към военновъздушната база Хмеймим в Сирия. Лаврентиев сподели, че разчита представители на Съединени американски щати да вземат участие в идната среща за Сирия във "формат Астана ", която може да се организира през септември или октомври. Той заяви още, че среща на върха на Русия, Турция, Германия и Франция, отдадена на тематиката за Сирия, е планувана на 7 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР